Toetame

MTÜ LK Dressage / Lisette Kivro
Noor ja edukas koolisõidu meister

Lisette Kivro on Rakvere vallast pärit ratsutaja, kes alustas oma ratsaspordi karjääri juba 5 aastasena. Esimesel võistlusel osales ta seitsmeaastaselt ning Eesti meistrivõistlustel eriloa alusel juba üheksa-aastaselt. Tänaseks on Lisette koolisõidu mitmekordne Eesti meister. Endale seatud eesmärk ei ole vähem ega rohkem kui minna olümpiale. Lisette on eeskujuks oma pühendumuse, töökuse ja sihikindlusega.

MTÜ ES Equestrian / Eleri Sirol
Noor ratsasportane

Eleri Sirol on Rakvere vallas elav takistussõidu suunaline ratsutaja, kes alustas oma ratsaspordi teekonda 7 aastasena. Eleril sihiks on treenida ja arendada ennast ratsaspordis, et jõuda Eestis ja ka rahvusvahelisel areenil tippu. Eleri on kindel, et suurelt unistamine ning suurte eesmärkide ning sihtide seadmine viib kaugele ja kõrgele! Sihikindlus, tahtejõud, pühendumine ja treenimine viivad igal juhul edasi.

Noored Olümpiale
Noorte sporditalentide arendaja

Sihtasutus Noored Olümpiale on spordisõprade poolt 2016 aastal ellu kutsutud algatus, mis aitab noori spordimaailma tippu. Sihtasutuse taga on ettevõtjad ja eraisikud, kelle läheb Eesti sport korda ja kes soovivad positiivsete muutuste esile kutsumiseks midagi ise ära teha.

Kadrina CAD
Inseneeriat ja tehnilist mõtlemist propageeriv festival

CADrina on 2010. aastal alguse saanud igal aastal toimuv CAD-joonestamisele pühendatud võistlusürituste sari, mille eesmärk on propageerida Eesti noorte hulgas tehnilist haridust ja insenergraafika oskuseid.