Pellet puhurautoga

Eesti turule toodame pelletit puhurautoga müügiks

Eesti turul teenindame keskmise suurusega tarbijaid spetsiaalselt pelleti veoks mõeldud puhurautodega, mahutavusega 15 – 24 tonni. Selline auto võimaldab ühe ringiga kauba viia päris mitme soovijani. Veokid on varustatud kaaludega, mille mahalaadimise täpsus on +/- 20 kg. Pelleti kvaliteedi säilimiseks on võimalik puhumise survet reguleerida vahemikus 0,3-0,8 bar. Maksimaalne vahemaa puhurauto ja mahuti vahel on soovituslikult 20 m.

Pelletimahuti võib paigutada kas maja kõrvale, keldrisse, pööningule või kaevata maa sisse. Kui mahuti on olemas, siis pumbatakse puhurautost täpne kogus pelletit otse mahutisse ja sealt juba võtab etteandetigu põletile vajaliku koguse. Omaniku ülesandeks jääb ainult õigel ajal pelleteid juurde tellida ja eemaldada põlemisel tekkiv tuhk. 

Tuha kogus ei ole suur – tänu suurele tihedusele ja madalale niiskustasemele põlevad kvaliteetsed pelletid peaaegu täielikult ära.

Helje Nõmm

Pelleti tellimused
helje@ardor.ee
+372 525 5210

Heiti Nõmm

Eesti turu müügijuht
heiti@ardor.ee
+372 5668 6798

5
veokit

15 - 24 tonni
veoki mahutavus

250+
tarnekohta

2 000+
tarnet aastas

Kiire, lihtne ja mugav

Pelleti tarnimine puhurautoga on lihtne, mugav ja keskkonnasäästlik. Ei mingit tülikat pelleti kottide käsitlemist ja pakendite utiliseerimist.

Miks eelistada meie pelletit?

Toodame kvaliteetseid premium pelleteid, mida iseloomustab kõrge kütteväärtus ja vastupidavus laadimisel, madal purusus ja vähene tuhasus.

Ardor OÜ tegevuses on väga tähtsal kohal heade ja pikaajaliste kliendisuhete loomine ja hoidmine. Pakume oma klientidele tarnekindlust, pidades kinni kokkulepitud tarneaegadest, mahtudest ja kvaliteedinõuetest.

Pakendivaba

Keskkonnasäästlik

Mugav

Lihtne

Saada päring